Vi klarer stort set alt i fotokopiering

Hvor ingen ordre er for lille!

Fotokopiering

KUN ADGANG EFTER TELEFONISK AFTALE!

Vi anvender en Canon digital fotokopimaskine, der udfører et fortrinligt arbejde med meget stor dækflade i både sort/hvid eller i farver ligeledes med fuld dækflade. Den kan præstere størrelser i A4 ( 21 x 29,7 cm) og op til A3 størrelse ( 41 x 29,7 cm). Yderligere kan maskine false, hæfte og hulle.

Fotokopiering omfatter faktisk alt, hvad du måtte ønske at kopiere, f.eks. rapporter, festsange, beskrivelser, indlægssedler, følgeskrivelser, dokumenter med og uden fotos indsat osv.

Papiret vi anvender er hvidt 80-90 g, men vi kan mod et mindre tillæg levere farvet eller kraftigere papir efter dit ønske.

Husk blot, at det er dig selv, der opsætter dokumentet til kopiering. Hvis vi skal foretage opsætning/rettelser eller indsætte fotos, beregner vi afregning for den anvendte tid.

Copyright

Kunden er ansvarlig for copyrighten på alt indleveret materiale. Byens Foto & Kopi fraskriver os et hvert ansvar for eventuelle krænkelser af rettigheder i henhold til lov om ophavsretten og for fotografiske billeder.

Så kom blot ind og bliv overrasket over den høje kvalitet.

Virksomheder kan naturligvis få faktura tilsendt, overført eller få en konto oprettet.

Har du spørgsmål eller lignende, er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores studie. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden eller ved at gå ind under "Kontakt".


Du finder os på

Byens Foto & Kopi
Humlevænget 23 C
4690 Haslev
T: +45 7022 2393
E: info@byensfoto.dk

Åbningstider

Man-Fre: Kl. 10:00 - 17:30
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Bestil tryksager

Køb dine næste tryksager online hos os. Klik her og find det du søger i vores webshop.