Vi klarer stort set alt i tryksager

Hvor ingen ordre er for lille!

Plakater og storformater

KUN ADGANG EFTER TELEFONISK AFTALE!

Vi anvender en helt ny Canon digital bredprinter, der udfører et fortrinligt arbejde med meget stor dækflade i både sort/hvid eller i farver ligeledes med fuld dækflade. Den kan præstere størrelser i op til 91,4 cm i bredden og faktisk kan vi anvende hele rullens længde på ca. 30 m i længden.

Det vil dog for det meste sige, at vi følger A-systemet, således at det normal største format i praktisk anvendelse vil være A0 ( 84,1 x 118,9 cm) hvilket også svarer til 1 m2. Se også formatguide.

Storformat anvendes til mange forskellige ting. Lige fra en række mindre sider, f.eks. A4 sat sammen på en side, plancher til butikker, reklame af enhver art og hvis der skal gøres opmærksom på et nyt produkt, et nyt tiltag eller hvad der nu kan tænkes.

Særdeles velegnet til lokale tiltag, hvor du alene dækker tilbuddet i fra plakatens tekst og billedmateriale. FOR ERHVERV: TÆNK PÅ DINE GADESKILTE ELLER TIL OPSÆTNING I UDSTILLINGSVINDUERNE! Vi skærer opgaven til, så den passer 100% til dit gadeskilt!

Også familiebilleder kan sættes ind i denne store størrelse.

Papiret kan efter dit ønske leveres som glossy (helt blankt) eller silk/pearl kvalitet (modvirker genskin).

Copyright

Kunden er ansvarlig for copyrighten på alt indleveret materiale. Byens Foto & Kopi fraskriver os et hvert ansvar for eventuelle krænkelser af rettigheder i henhold til lov om ophavsretten og for fotografiske billeder.

Vi leverer hurtigt og sikkert med den højeste kvalitet til en rimelig pris.

Har du spørgsmål eller lignende er du altid velkommen til at kontakte os eller kigge forbi vores studie. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på siden eller under "Kontakt".


Du finder os på

Byens Foto & Kopi
Humlevænget 23 C
4690 Haslev
T: +45 7022 2393
E: info@byensfoto.dk

Åbningstider

Man-Fre: Kl. 10:00 - 17:30
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Bestil tryksager

Køb dine næste tryksager online hos os. Klik her og find det du søger i vores webshop.