Vi klarer stort set alt i tryksager

Hvor ingen ordre er for lille!

Tryksager

KUN ADGANG EFTER TELEFONISK AFTALE!

Vi anvender vores digitale maskiner til tryksager af høj kvalitet. Vi kan levere [næsten] alt i tryksager til både privat og erhverv.

Vi kan levere såvel små som store oplag og skulle en opgave være for stor for os, så anvender vi vore samarbejdspartnere, der kan udføre opgaven ud fra vores instrukser. Dermed er du også sikker på, at vi kan levere i meget høj kvalitet, uanset om trykket foretages her eller via vore samarbejdspartnere. Ved større ordrer trækker vi på vore samarbejdspartnere, så vi er helt sikre på, at kunne levere til aftalt tid og i den bestilte mængde og udførelse.

Vi har leveret fra de mindste visitkort over brevark, foreningsblade i både A4 og A3, store opsætninger med reklamer til byggerier over koppe, bøger, prdouktkataloger til almindelige festsange til såvel private som til store landsdækkende organisationer, der stillede helt specielle krav til udførelsen og materialerne.

Det enten du selv kan sætte en original sammen eller vi skal stå for opsætningen og komme med et oplæg.

Vi plejer at være gode til at ramme de rigtige farver første gang også selv om du måtte ønske noget helt specielt. Vi udfører naturligvis også tryksager helt i sort farve.

Af og til må vi hekse lidt, mens miraklerne tager lidt længere tid! Kom blot ind og få en snak omkring din tryksag. Det måske slet ikke så bekosteligt som du tror. Så kom med dine tanker og ønsker og lad os sammen finde frem til en løsning, som kan tilfredsstille dig uden at blive betragtet som en besværlig kunde.

Virksomheder kan naturligvis få faktura tilsendt, overført eller få en konto oprettet.

Vigtigt!

BESTIL OS I GOD TID. Vi er kun en telefonsamtale væk. Også ved specielle ønsker om optagelser eller steder, så finder vi sammen en løsning efter nærmere aftale og møde.

Du finder os på

Byens Foto & Kopi
Humlevænget 23 C
4690 Haslev
T: +45 7022 2393
E: info@byensfoto.dk

Åbningstider

Man-Fre: Kl. 10:00 - 17:30
Lørdag: Kl. 10:00 - 13:00
Søndag: Lukket

Bestil tryksager

Køb dine næste tryksager online hos os. Klik her og find det du søger i vores webshop.