Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Plakater & Storformater

Hvor ingen ordre er for lille!

Vi anvender en helt ny Canon digital bredprinter, der udfører et fortrinligt arbejde med meget stor dækflade i både sort/hvid eller i farver ligeledes med fuld dækflade. Den kan præstere størrelser i op til 91,4 cm i bredden og faktisk kan vi anvende hele rullens længde på ca. 30 m i længden.

Det vil dog for det meste sige, at vi følger A-systemet, således at det normal største format i praktisk anvendelse vil være A0 ( 84,1 x 118,9 cm) hvilket også svarer til 1 m2. Se også formatguide.

Storformat anvendes til mange forskellige ting. Lige fra en række mindre sider, f.eks. A4 sat sammen på en side, plancher til butikker, reklame af enhver art og hvis der skal gøres opmærksom på et nyt produkt, et nyt tiltag eller hvad der nu kan tænkes.

Særdeles velegnet til lokale tiltag, hvor du alene dækker tilbuddet i fra plakatens tekst og billedmateriale. FOR ERHVERV: TÆNK PÅ DINE GADESKILTE ELLER TIL OPSÆTNING I UDSTILLINGSVINDUERNE! Vi skærer opgaven til, så den passer 100% til dit gadeskilt!

Også familiebilleder kan sættes ind i denne store størrelse.

Papiret kan efter dit ønske leveres som glossy (helt blankt) eller silk/pearl kvalitet (modvirker genskin).

Copyright
Kunden er ansvarlig for copyrighten på alt indleveret materiale. Byens Foto & Kopi fraskriver os et hvert ansvar for eventuelle krænkelser af rettigheder i henhold til lov om ophavsretten og for fotografiske billeder.

Medier, der kan anvendes: E-mail, PDF-filer, CD, DVD, USB samt enkelte fotos, der kan anvendes til scanning, men her ønsker vi at bedømme billedet først.

Så kom blot ind og bliv overrasket over den høje kvalitet.

Virksomheder kan naturligvis få faktura tilsendt, overført eller få en konto oprettet.